Fashion, Latest

Must visit in Amsterdam: de nieuwe Rails winkel

Het uit Los Angeles afkomstige merk Rails openende 28 juni voor het eerst haar deuren in onze hoofdstad Amsterdam. Dit is de vierde internationale locatie voor het lifestyle merk.

Rails in Amsterdam

De nieuwe winkel van het uit Los Angeles afkomstige merk Rails is gelegen in het hart van onze hoofdstad, op de Runstraat. De negen straatjes in Amsterdam staan bekend om de authentieke winkels en cafés. De winkel van Rails is een 112 vierkante meter tellende oase met een vleugje Californië. De relaxte esthetiek van het merk wordt gecombineerd met verfijnde Europese sferen. De ruimte wordt afgemaakt met een minimalistisch kleurenpalet, houten details en als klap op de vuurpijl een schattige tuin om even tot rust te komen.

De Rails collectie

Niet alleen de winkel, maar ook in de collectie van Rails zijn de Californische invloeden terug te vinden. De zachte kleuren en luxe materialen vormen de basis van de collectie. Zowel dames als heren kunnen terecht in de winkel van Rails en genieten van een kopje koffie in de patio.

“We hebben Amsterdam altijd gezien als een belangrijk onderdeel van onze internationale expansie. De stad is een van de belangrijkste modehoofdsteden van Europa, en we hebben al een trouwe klantenkring opgebouwd via ons netwerk in de regio. Onze winkel bevindt zich in een van de beste straten van de stad, en zal voor ons een geweldige kans zijn om merkervaring direct met de lokale klant te delen”, aldus Jeff Abrams, oprichter en creatief directeur van Rails.

Naast Amsterdam vind je Rails winkels in New York, San Francisco, Londen en Parijs.

Klik hier om de collectie te bekijken.