Fashion, Fashion week

Moschino onthult ‘Jungle Red’ FW21-collectie

Ontwerper Jeremy Scott presenteerde Moschino’s FW21-collectie als een over-the-top presentatie. Geïnspireerd door George Cukors film uit 1939, The Women, neemt de ‘Jungle Red’-collectie kijkers mee terug in de tijd.

Moschino onthult ‘Jungle Red’ FW21-collectie

De begeleidende video ziet een scène uit de jaren ’40 met vrouwen uit de hogere klasse (gemodelleerd door mensen als Winnie Harlow) die aan een kopje thee nippen terwijl ze wachten tot de show begint. Het podium begint met een op de stad geïnspireerde set, waarbij Hailey Bieber naar buiten loopt in een krijtstreeprok. Na variaties van blazers en broeken in genummerde patronen, strepen en meer, draait het podium om een ​​weidescène te onthullen, waar Miranda Kerr en Soo Joo Park ronddraaien in kledingstukken die zijn versierd met fysieke koeien op de prairie.

De show gaat verder met jurken in de vorm van een aardappelzak en op landbouw geïnspireerde hoofddeksels, terwijl het snel overgaat in een kunstmuseum. Modellen veranderen in een postimpressionistisch schilderij terwijl ze gewaden aantrekken met handbeschilderde penseelstreken.

Er wordt een jungle-thema aan de mix toegevoegd met giraffe-looks en gedurfde dierenprints. Neutrale en aardse tinten houden het evenwicht in stijlen met safari-invloeden, terwijl een flamingo de schijnwerpers op een mini-jurk staat. De digitale presentatie wordt afgesloten met een avond uit de jaren ’40, waar tinten fuchsia, pastelroze en meer rode loperjurken overnemen.

Bekijk hieronder de volledige FW21-collectie van Moschino.