Fashion, Latest, Trends

Deze modemerken gaan we overal zien in 2022

Elk jaar komen er nieuwe populaire merken bij. Houd de volgende merken op je radar voor 2022!

Nensi Dojaka

Nensi Dojaka is hard op weg om de go-to-designer te worden voor feestoutfits voor de celebs. Geliefd bij iedereen van Bella Hadid en Jourdan Dunn tot Sophie Turner en Emily Ratajkowski, was de nu iconische zwarte asymmetrische mini-jurk van het label een van de tien populairste damesproducten van The Lyst Index in het eerste kwartaal van dit jaar, en het kreeg gemiddeld meer dan 7.000 zoekopdrachten per maand voor de rest van het jaar.

I.AM.GIA

Met een sterke aanwezigheid op sociale media, een trouwe following van ‘It-girls’ en Y2K-geïnspireerde ontwerpen, is I.AM.GIA een hit onder Gen-Z’s. Het meest bekend om het toffe broekenaanbod, zijn de Halo-broeken met cut-outs de duidelijke koplopers – sinds het begin van het jaar met 164% gestegen in zoekopdrachten.

The Attico

Met beroemde fans zoals Hailey Bieber en Dua Lipa is het geen verrassing dat The Attico in opkomst is. Dua Lipa droeg zelfs de zebraprint-bikini van het label in haar videoclip voor ‘Love Again’, wat resulteerde in een stijging van 224% in paginaweergaven bij de release in juni. De bikini was een van ‘s werelds populairste stukken in het tweede kwartaal van 2021 en de vraag naar het merk is sinds het begin van het jaar met 65% gestegen.