Fashion, Latest

MERCER opent deuren eerste brand store in Amsterdam

Mercer opent hun eerste brand store. Met de boetiek aan de Ferdinand Bolstraat 54 in Amsterdam wil Mercer – naast inspireren – op een subtiele manier laten zien dat sneakers gemaakt van vegan materialen cool kunnen zijn. Klanten zijn welkom op afspraak.

MERCER opent deuren eerste brand store in Amsterdam

Het van origine Nederlandse merk staat voor een duurzaam en eerlijk product. Van een uitsluitend duurzame materiaalkeuze tot het realiseren van het ultieme productieproces. Deze keuze wordt gemaakt vanuit designer en oprichter Pim Dresenen zijn intrinsieke motivatie om een positieve impact te maken.

8,7% korting

In de brand store kan je je versleten sneakers in een recycle box midden in de winkel stoppen en ontvang je hiervoor in ruil 8,7% korting op een nieuw paar Mercers. Een atypisch getal dat symbool staat voor de 87 miljoen schoenen die jaarlijks wereldwijd op de stort eindigen.

Schoenen van wijn en ananas

Schoenen van wijn leer,  ananas- of traditioneel leer maar dan met duurzaamheid certificaat. Mercer staat voor bijzondere materialen, dynamisch gebruik van kleur en vorm en bovenal het eigen design van veter tot zool. It’s not all socks and sandals, bij Mercer kan je terecht voor het ‘effortlessly cool’ effect.

Mercer Mercer