Fashion, Latest

Marciano by GUESS lanceert een collectie geïnspireerd op de Roaring Twenties

Dit najaar kun je flink uitpakken met The Holiday collectie van Marciano by GUESS geïnspireerd op The Roaring Twenties. We gaan honderd jaar terug in de tijd, naar een decadente en stijlvolle tijd in de geschiedenis. Dit is de grootste inspiratie van de nieuwe collectie van het Italiaanse label Marciano. 

Marciano by GUESS – The Roaring Twenties

Met een decadente, stijlvolle en speelse capsule collectie van ultra-glamoureuze stukken die passen bij het jubileumfeest in de Gatsby Maison viert Marciano het nieuwe seizoen. De verschillende kledingstukken zijn geïnspireerd op de iconische mode van dit onvergetelijke decennium. De exclusieve 2022 Holiday collectie, ontworpen om de frivoliteit, glitter en vrouwelijkheid van de 1920’s te belichamen, is perfect voor de feestdagen en andere festiviteiten die op de agenda staan. 

De opvallende collectie met vintage touch bestaat uit mini-jurken in flatterende pasvormen, afgewerkt met pailletten, bugle beading, veren, kant en glanzend satijn. Daarnaast zijn er lange jurken afgewerkt met backless cuts, vrouwelijke blazers en broeken te vinden in de glamoureuze collectie. Het uitbundige kleurenpallet is perfect in balans met de glanzend zwarte, crème, gouden en zilveren tonen.

Klik hier om de nieuwe collectie te shoppen.