Fashion, Latest

Maasmechelen Village X Pinko Love Days

In één van de grootste outlet centra van België, Maasmechelen Village, net over de grens bij Maastricht vind je de nieuwe Pinko pop-up store. In deze tijdelijke boetiek vinden van 31 maart tot en met 10 april de Pinko Love Days plaats. 

Pinko Love Days

Maasmechelen Village nodigt je uit om de Pinko pop-up store te komen ontdekken van 31 maart tot en met 10 april. Tijdens deze Pinko Love Days zullen een aantal van de meest gewilde stukken van het merk worden aangeboden, waaronder de iconische Love Bags én andere exclusieve accessoires voor de lente. 

Naast de Love Days, waarbij de nadruk ligt op een exclusieve selectie Pinko-accessoires, kunnen gasten ook items uit eerdere prêt-à-porter collecties van het merk shoppen in de permanente Pinko shop in Maasmechelen Village. 

Maasmechelen Village

Naast de prachtige Pinko boetiek zijn er nog veel meer winkels te ontdekken in Maasmechelen Village. Het outlet center huisvest talloze andere merken zoals Bally, Prada en Essentiel Antwerp. Daarnaast is het gelegen nabij een prachtig natuurgebied en het TerHills hotel. Dit maakt Maasmechelen Village de perfecte bestemming voor een weekendje weg. 

Klik hier om de website van Maasmechelen Village te bekijken.