Fashion, Latest

Louis Vuitton voor Unicef

Louis Vuitton hernieuwt het partnerschap met UNICEF. Het Huis zet zich voor de bewustwording en biedt financiële steun om de meest kwetsbare kinderen wereldwijd te ondersteunen.

Louis Vuitton voor Unicef

Louis Vuitton hernieuwt de belofte aan kinderen met een nieuwe editie van de Silver Lockit armband in gerecycleerd zilver en biologisch katoen, beschikbaar in 4 kleuren: pastelblauw, pastelroze, pastelgroen en zwart. Het iconisch slot dat Georges Vuitton bedacht in 1890 om waardevolle bezittingen van klanten te beschermen, is een symbool voor bescherming en een belofte om kinderen in nood te helpen.

In een regenboog van pastelkleuren verschijnt Doudou Louis, de teddybeer van Louis Vuitton voor UNICEF, voor het eerst gemaakt van organisch katoen.

De Silver Lockit armband wordt verkocht voor €385, waarvan bij elke aankoop $100 integraal naar UNICEF gaat. Doudou Louis wordt verkocht voor €640, waarvan bij elke aankoop $200 integraal naar UNICEF gaat.

De Silver Lockit  en Doudou Louis zijn vanaf heden online en in een selectie van de Louis Vuitton boetieks wereldwijd verkrijgbaar.