Fashion, Latest

Nicolas Ghesquière fotografeert Louis Vuitton’s Pre-Fall collectie

Louis Vuitton heeft haar Pre-Fall 2021 damescollectie onthuld. Gefotografeerd door niemand minder dan creative director Nicolas Ghesquière himself, tilt de lijn sportkleding naar een hoger niveau.

Nicolas Ghesquière fotografeert Louis Vuitton’s Pre-Fall collectie

Het kleurenpalet van het assortiment bevat contrasterende tinten als koningsblauw, bubblegumroze, rood, violet, geel en limoengroen. De stijlen van het Franse modehuis, gemodelleerd door Stacy Martin, zijn voorzien van delicate borduursels gecombineerd met een stedelijke uitstraling. ‘Stacy heeft een aangeboren elegantie en een inspirerende persoonlijkheid. Ik heb veel respect voor haar carrièrepad, haar gedurfde keuzes en de rollen die ze op zich neemt,’ deelt Ghesquière in een persbericht. ‘Ik heb erg genoten van het fotograferen van Stacy. Zo cool en ontspannen, ik hou van de manier waarop ze mijn collecties draagt.’

 

We zien bovenkledingontwerpen in strakke silhouetten met ingewikkelde patronen, die worden gecombineerd met wijde pijpen, korte broeken of rokken. Een salopette-jurk voorzien van in elkaar grijpende kettingen die over strepen in Oshkosh-stijl zijn gedrukt, terwijl een puffer-vest is gemaakt van zwart leer met het klassieke LV-monogram. Qua accessoires, is de Nouvelle Vague-tas herwerkt in verschillende kleuren. Tot slot ronden kniehoge laarzen en chique slippers de collectie af.