Fashion, Trends

Leuk voor Valentijnsdag: Scotch & Soda lanceert Born to Love-collectie

 

Met Amsterdam als thuisbasis en een wereldwijde kijk op de wereld, laat Scotch & Soda zich inspireren door de liberale visie van haar thuisstad. Het modemerk viert de vrije geest van Amsterdam door op te komen voor individualiteit, authenticiteit en de kracht van zelfexpressie. Dit allemaal om het unieke te creëren – een eindeloos optimistische attitude die wordt weerspiegeld in alle collecties en ontwerpen.

Leuk voor Valentijnsdag: Scotch & Soda lanceert Born to Love-collectie

De milieuvriendelijke Born to Love capsule collectie van Scotch & Soda omvat meerdere unisex-stijlen voor volwassenen en 2 unisex-stijlen voor kinderen die zullen gelanceerd worden tijdens verschillende culturele momenten in het jaar en in connectie staan met de merkwaarden van Scotch & Soda, zoals liefde, vreugde, zelfexpressie en het behoud van het milieu.

Voor Valentijnsdag zal de eerste drop bestaan uit een selectie van unisex T-shirts en hoodies voor volwassenen en kinderen. Om de look af te maken, brengt Scotch & Soda ook een bijpassend mondkapje uit met een unieke Born to Love-print.

Born to love