Fashion, Latest

Lacoste x Polaroid: Kleur bekennen

Lacoste is in full colour dit voorjaar met een frisse samenwerking met Polaroid. De krokodil poseert in de meest opvallende kleuren van de regenboog. Maak je klaar om kleur te bekennen met de collectie die op 17 maart uitkomt.

Lacoste x Polaroid: Kleur bekennen

Lacoste ziet het leven weer door roze – of rood, groen en geel – getinte glazen: ongefilterd, close-up en groothoek. Het gaat over het veranderen van perspectief, je beste beentje voor zetten en in het heden leven. Het is een kans om een nieuwe start te maken en 2020 achter je te laten, om het landschap opnieuw te kiezen en om je voor te bereiden op het maken van nieuwe herinneringen. De beste manier om goede vibes te krijgen is een gloednieuwe samenwerking tussen het krokodillenmerk en het iconische merk Polaroid voor een technicolor capsulecollectie die gewaagd, kleurrijk en leuk is.

Polaroid legt al meer dan 70 jaar herinneringen vast op glanzende instantfilm – van grote evenementen tot privé-gelegenheden – alles in levendige kleuren en warme tinten. Voor het voorjaar van 2021 verdiepte Lacoste zich diep in dit legendarische, kleurrijke en culturele erfgoed. Geïnspireerd door het beroemde regenbooglogo van Polaroid uit de eerste instantkleurenfilm die in 1963 werd ontwikkeld, concentreert de Lacoste x Polaroid-collectie zich rond de kenmerkende blauwe, groene, gele, oranje en rode regenboog van het creatieve merk.

De Lacoste-krokodil marcheert over gedurfde, blokkleurige achtergronden op klassieke polo’s en hoodies, terwijl polokleding en shirts met oversized strepen zorgen voor een opvallend silhouet. Accessoires zijn ook volledig in kleur behandeld, want witte sneakers krijgen subtiele kleuraccenten, tennisschoenen krijgen regenboogstrepen en petten, horloges en rugzakken zijn een concentratie van energieke, sportieve stijl. Kijk goed en je zult zien dat de krokodil centraal staat met het pièce de résistance – een Polaroid 600 instant camera in beperkte oplage.

Voor Lacoste Live worden archiefbeelden van Lacoste gelaagd op kleurrijke oversized poloshirts, hoodies, T-shirts en trainingsbroeken.

Simon Schmitt schoot de campagne in Marseille en met zowel natuurlijk als flitslicht, creëren dansers en skaters een puzzel in voortdurende beweging, frame voor frame, beeld voor enkel beeld. Verenigd door het karakteristieke Polaroid-regenboogspectrum en de Lacoste-stukken in de collectie, is elk shot een eerbetoon aan vreugde, durf en vrijheid.