Fashion, Latest

Kleurvol de zomer door: de nieuwe samenwerking van Rotate & Havaianas

De onmisbare Havaianas teenslipper krijgt deze zomer een nieuwe kleurvolle look! Het Deense modemerk Rotate werkt samen met Havaianas om een perfecte fusie te creëren van beide merken. Deze 3-delige samenwerking heeft als doel om de high glam/ sexy uitstraling van Rotate te combineren met de relaxte spirit van Havaianas. 

Havaianas x Rotate

Onthult op 27 april, de 3 modellen hebben een rubberen Havaianas zool en een Rotate pin op de band. De flip flops zullen verkrijgbaar zijn in de kenmerkende Rotate kleuren hot pink en felgroen en een trendy python print. Met natuurlijk het Rotate logo op de zolen! 

Ontworpen om het gedurfde palet van de Rotate 2022 lente/ zomercollectie te complimenteren. Net Fashion Week bij het strand en de perfecte combinatie van casual en outgoing! De iconische teenslippers laten zich van een andere kant zien, Havaianas is meer dan een flip-flop merk, ze staan voor een vrije levenstijl en zijn een originele manier om je uit te drukken, net als mode! Beide Havaianas en Rotate rade aan om naast op het strand, de nieuwe collectie ook door de stad te dragen in combinatie met een zomerse jurk. 

Klik hier om de nieuwe collectie te shoppen.