Fashion, Latest

Kings of Indigo lanceert waanzinnige collectie met Candiani Jeans

Het Nederlandse label Kings of Indigo slaat de handen ineen met Candiani Jeans. Dit resulteert in een sublieme collectie vol must haves voor dit voorjaar. Bekijk hieronder de waanzinnige collectie met exclusieve denim jassen.

Kings of Indigo

Het Nederlandse denim label Kings of Indigo staat bekend om hun fantastische jeans en andere denim kledingstukken. Nu is het merk een samenwerking aangegaan met de meest duurzame denim fabrikant van Italië: Candiani. Dit resulteert in een fantastische en zeer gelimiteerde capsule collectie. De meest verfijnde Japanse en Amerikaanse kunstwerken komen tot leven op 100 procent biologisch afbreekbaar stretch denim. De collectie bevat vijf jassen voor volwassenen en drie schattige items voor kinderen.

Herbruikbare patches

De collectie is op twee manieren milieubewust: de stretch bevat geen plastic, waardoor het na een tijd op natuurlijke wijze afbreekt. Ten tweede: de speciaal ontworpen patches kunnen meermaals worden gebruikt om je favoriete kledingstukken some extra cool te geven. Bekijk hieronder de mooiste items van de collectie.