Accessoires, Fashion

OOTD’s favorite: KAYA Sieraden

Een mooi sieraad uitkiezen is nog niet zo makkelijk als het klinkt. Er spelen veel factoren mee; budget, kleur, materiaal en ga zo maar door. Gelukkig bestaan er webshops zoals KAYA Sieraden, met een ruim assortiment en verschillende prijsranges.

KAYA Sieraden is in 2012 opgericht door Tanja Rakhou en inmiddels uitgegroeid tot een groot en vooraanstaand bedrijf in de sieradenwereld. De focus van KAYA Sieraden ligt op sieraden voor het hele gezin (met bijvoorbeeld moeder-dochter sieraden), kwaliteit en precisie, en betaalbaarheid. Daarnaast doneert KAYA Sieraden een bedrag per verkocht sieraad aan Stichting Eduki, wat te goede komt aan kinderen in Gambia. Dat klinkt goed!

Onze favoriete items

Hoewel het lastig kiezen is uit zo’n uitgebreid assortiment, is onze keuze gevallen op twee items.

Armband ‘geboortesteentje’ – 925 sterling zilver

Niets leuker dan een sieraad met een persoonlijke touch. Dit mooie kralenarmbandje heeft een hanger met een geboortesteentje, die afhankelijk is van je geboortemaand. Aangezien ik ben geboren in april, is dit een steentje in de kleur diamant. Een ideale armband voor elke dag; niet te opvallend maar toch anders dan gebruikelijk.

Ketting ‘starry night’ – 925 sterling zilver

Hoe lief is dit kettinkje? Sterretjes zijn altijd leuk, maar de plaatsing van de bedeltjes van deze ketting maakt ‘m extra uniek. Net als alle sieraden van KAYA Sieraden komt ook deze ketting met een sieradendoosje, zilverpoetsdoekje en een wenskaartje.

Naast deze items heeft KAYA Sieraden nog veel meer leuke sieraden en accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een sleutelhanger met naam, een chique armband voor dames of portemonnees