Fashion, Latest

JUA June lanceert badkleding gemaakt van plastic afval

Het duurzame badmodemerk JUA June lanceert een nieuwe, innovatieve en duurzame collectie gemaakt van ribstof. Het garen voor deze stof is gemaakt van gerecyclede plastic flessen en afval uit de Middellandse Zee. Met de badmode van JUA June zie je er niet alleen fabulous uit deze zomer, maar investeer je ook in duurzame kleding. We love it!

Jua June badmode

De nieuwe collectie van het duurzame merk JUA June is volledig gemaakt van een sustainable ribstof. Wat maakt de stof zo bijzonder? Het garen is afkomstig van plastic flessen en afval uit de Middellandse Zee. Op deze manier weet het merk dus duurzaamheid én esthetiek feilloos met elkaar te verbinden. Daar houden we van! En des te beter dat het Britse merk dan nu ook in Nederland verkrijgbaar is.

JUA June, opgericht tijdens de pandemie, is ontstaan uit een liefde voor mode, design en de natuur. Het in Engeland gevestigde badmodemerk heet duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel staan. Deze stof is een goede aanvulling op de eerder gelanceerde collectie van duurzame materialen die al langer bekend zijn.

De collectie

Alle bikini’s en badpakken die in de collectie te vinden zijn, zijn met veel zorg en aandacht ontworpen om perfect te passen bij verschillende lichaamstypes en stijlen. De bikinitops zijn ideaal om de hele dag door gedragen te worden en kunnen worden gestyled als crop top of bralette. Daarnaast zijn alle items voorzien van een beschermlaag tegen chloor, lotions en zonnebrand. Benieuwd? Bekijk hieronder onze favorieten uit de nieuwe collectie.