Fashion, Latest

Jacquemus opent pop-up bloemenwinkel in Parijs

Jacquemus heeft onthuld dat het een pop-up bloemenwinkel gaat openen samen met Les Fleurs de Paul, een bedrijf gevestigd in Zuid-Frankrijk dat al meer dan vier generaties seizoensbloemen kweekt, met een duurzame aanpak en respect voor het milieu.

Jacquemus opent pop-up bloemenwinkel in Parijs

pop-up bloemenwinkel

De pop-up bevat boeketten gewikkeld in Jacquemus-stoffen uit eerdere collecties, met het oog op recycling. ‘Ik heb er altijd van gedroomd om een ​​bloemenboetiek van Jacquemus te hebben. Het idee van deze pop-up kwam natuurlijk uit bij mijn vrienden van Les Fleurs de Paul en de agent Yoann en Marco. Ik ben altijd al gepassioneerd geweest door bloemen, ze zijn een deel van mijn inspiratie bij het ontwerpen van mijn collecties. Het was voor mij ook een verlangen om in deze specifieke periode andere dingen dan kleding te delen,’ zei Simon Porte Jacquemus over de nieuwe onderneming.

De pop-up bevindt zich in het 18e arrondissement van Parijs en is alleen open voor click-and-collect-bestellingen en thuisbezorging in Parijs. Pre-orders openen op 26 maart online op de Jacquemus-website en zijn beschikbaar tot 3 april tussen 9.00 en 18.00 uur.