Fashion, Latest

De nieuwe film van J. Lo is een eerbetoon aan haar dagen als het gezicht van GUESS

De nieuwe Valentijnsfilm van Universal Pictures, Marry Me, met in de hoofdrollen Jennifer Lopez, Owen Wilson en Maluma, os een eerbetoon is aan Lopez’ dagen als het gezicht van GUESS. In de film speelt Lopez de muzikale superster Kat Valdez en Owen Wilson speelt Charlie Gilbert, een wiskundeleraar; totale vreemden die afspreken om te trouwen en elkaar vervolgens pas gaan leren kennen. Marry Me is een modern liefdesverhaal over een beroemdheid, het huwelijk en social media, en een onwaarschijnlijke romance over twee verschillende mensen die op zoek zijn naar iets echts in een wereld waar waarde is gebaseerd op likes en volgers.

Voor Kat Valdez’ garderobe in de film lieten regisseur Kat Coiro en kostuumontwerper Caroline Duncan zich inspireren door Lopez’ eigen carrière en verwerkten ze een scène waarin Valdez een reclamespot voor GUESS opneemt. De beelden van Valdez, bijna volledig gekleed in GUESS producten, uit deze shoot zijn later te zien op een taxireclame in de film.

Over Marry Me

Vol met originele liedjes van Jennifer Lopez en de wereldwijde Latin muziekster Maluma, komt Marry Me aanstaande Valentijnsdag met Lopez in de hoofdrol als muzikale superster Kat Valdez en Owen Wilson als Charlie Gilbert, een wiskundeleraar – volslagen vreemden die afspreken om te trouwen en dan elkaar te leren kennen. Een onwaarschijnlijke romance over twee verschillende mensen die op zoek zijn naar iets echts in een wereld waar waarde is gebaseerd op likes en volgers. Marry Me is een modern liefdesverhaal over beroemdheid, het huwelijk en sociale media.

Kat Valdez (Lopez) is de helft van het meest sexy celebrity power couple op aarde met de nieuwe muziek supernova Bastian (Maluma, maakt zijn speelfilmdebuut). Terwijl Kat en Bastians onontkoombare hitsingle, “Marry Me”, de hitlijsten bestijgt, staan ze op het punt om te trouwen voor een publiek van hun fans in een ceremonie die gestreamd zal worden over meerdere platforms. 

De gescheiden wiskundeleraar Charlie Gilbert (Owen Wilson) is naar het concert meegesleept door zijn dochter Lou (Chloe Coleman, Big Little Lies) en zijn beste vriendin (Sarah Silverman). Als Kat een paar seconden voor de ceremonie hoort dat Bastian haar heeft bedrogen met haar assistent, slaat haar leven een andere wending als ze op het podium een inzinking krijgt en twijfelt aan liefde, waarheid en loyaliteit. Terwijl haar ragfijne wereld wegvalt, kruist haar blik die van een vreemdeling – een gezicht in het publiek.

Als wat je weet je in de steek laat, dan is hetgeen wat je niet weet het antwoord, en zo, in een moment van geïnspireerde waanzin, kiest Kat ervoor om met Charlie te trouwen. Wat begint als een impulsieve reactie ontwikkelt zich tot een onverwachte romance. Maar als krachten samenspannen om hen te scheiden, rijst de universele vraag: Kunnen twee mensen uit zulke verschillende werelden de kloof tussen hen overbruggen en een relatie opbouwen waar ze allebei thuishoren?

De film heeft ook John Bradley (Game of Thrones), Michelle Buteau (Michelle Buteau: Welcome to Buteaupia) en Utkarsh Ambudkar (Mulan) in de hoofdrollen.

Marry Me is geregisseerd door Kat Coiro (Dead to Me, It’s Always Sunny in Philadelphia, upcoming She-Hulk) naar een scenario van John Rogers (The Librarians) en Tami Sagher (NBC’s 30 Rock) en Harper Dill (The Mick) gebaseerd op de graphic novel van Bobby Crosby. De film wordt geproduceerd door Elaine Goldsmith-Thomas (Hustlers, Maid in Manhattan), Jennifer Lopez, Benny Medina (Hustlers, The Fresh Prince of Bel-Air) en John Rogers. De uitvoerende producenten van de film zijn Alex Brown, Willie Mercer, Pamela Thur en J.B. Roberts.