Fashion, Get the look

Icoon Georgia May Jagger het gezicht van ARMEDANGELS

ARMEDANGELS lanceert met trots hun nieuwste DETOXDENIM collectie, met het iconische model Georgia May Jagger als het gezicht. In de collectie streeft ARMEDANGELS naar de perfecte balans tussen stijl, comfort en duurzaamheid. Denim is meer dan alleen kleding; het is een tweede huid die ons beschermt en met ons meegroeit. Om ervoor te zorgen dat dit geliefde materiaal ons op de lange termijn geen schade berokkent, kiest ARMEDANGELS bewust voor een DetoxDenim zonder schadelijke chemicaliën.

Deze nieuwe collectie wordt vervaardigd met biologisch katoen, dat geteeld is zonder synthetische pesticiden, en gerecycled katoen. Bovendien worden gevaarlijke chemicaliën zoals chloor vervangen door innovatieve technieken zoals laser- of ozonbehandelingen. Op deze manier blijft denim niet alleen dicht bij ons, maar ook dicht bij de natuur.

DETOXDENIM

Een opvallend kenmerk van de DETOXDENIM collectie is het Garment Dye proces, toegepast op de Carpenter stijlen. In plaats van alleen de garens en stoffen te verven voordat ze worden verwerkt, verft ARMEDANGELS het gehele kledingstuk. Dit zorgt voor een unieke uitstraling met karakteristieke onregelmatigheden, die perfect past bij de baggy jeans en overhemden van ARMEDANGELS. Het Garment Dye proces draagt bij aan de duurzaamheid van de kleding door het minimaliseren van verspilling en het verminderen van milieubelastende chemicaliën.

Met een focus op verantwoordelijkheid en innovatie in elk ontwerp, biedt de DETOXDENIM collectie niet alleen stijlvolle kledingstukken, maar ook een bewuste keuze voor de toekomst van de mode-industrie. Bij ARMEDANGELS gaat duurzaamheid hand in hand met design, en maken consumenten een fashion statement zonder compromissen te sluiten op het gebied van ethiek en milieu.

Klik hier om de nieuwe DetoxDenim pieces te shoppen.