Fashion, Latest

HUMANOID opent nieuwe winkel in Arnhem

Op 8 juli opende HUMANOID haar nieuwe winkel in het hart van Arnhem, de Bakkerstraat. Voor de vormgeving van het monumentale pand is gekozen voor een neutraal pallet en gerecyclede materialen in lijn met de collectie van HUMANOID. Benieuwd? Lees dan vooral even verder…

HUMANOID opent nieuwe winkel

De neutrale kleuren en natuurlijke materialen zijn perfect in lijn met duurzame meubels in de winkel. Alle items zijn vervaardigd uit gerecyclede materialen zoals schelpen, zand en gekleurd met natuurlijke minerale pigmenten.

Naast de collecties van HUMANOID biedt de winkel ook andere merken aan die zich focussen op een duurzaam assortiment met respect voor het maakproces, de maker en de eindgebruiker. Zo is er sprake van een exclusieve samenwerking met The Patchwork Family, een collectief van vijf ontwerpers. De items zijn verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage.

Met de opening van de nieuwe winkel kiest HUMANOID voor een retail concept dat meer in lijn ligt met de visie van het merk waarbij duurzaamheid, service en aandacht voor de klant centraal staan. Laat je in de nieuwe boetiek verrassen, inspireren en kleden in de mooiste duurzame pieces.

Klik hier om de website van HUMANOID te bekijken.