Accessoires, Fashion

Horlogeliefhebbers opgelet: de nieuwe OMEGA Speedmaster

OMEGA begint het nieuwe jaar goed met een nieuw horloge: een vernieuwde versie van de Speedmaster kaliber 321 compleet met vintage details en in 18k Canopus GoldTM. Wil je meer weten? Lees dan vooral even verder…

OMEGA Speedmaster

De OMEGA Speedmaster werd voor het eerst in 1957 uitgebracht. Het horloge is speciaal ontworpen voor professionele racecoureurs. Het is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook goed afleesbaar. Daarnaast is de Speedmaster van OMEGA het eerste horloge ter wereld met een tachymeterschaal om de gemiddelde snelheid op de racebaan te kunnen meten. Dit is een mooie aanvulling op het stevige, verfijnde en waterbestendige ontwerp. 

De nieuwe Speedmaster is te herkennen aan zijn unieke 38,6 mm kast van Canopus GoldTM. Dit exclusieve materiaal is OMEGA’s eigen witgoud legering en onderscheidt zich door haar hoge glans, witheid en duurzaamheid. Voor het ultieme contrast heeft het horloge een diepzwarte onyx wijzerplaat met vintage OMEGA-logo en typografie met ovale O, een detail dat typerend was voor de eerste Speedmaster modellen. 

Klik hier om naar de website van OMEGA te gaan.