Accessoires, Fashion

Hier scoor je dezelfde bril als Miranda, Mr. Big en Stanford Blatch

Heb jij hem al gezien, de nieuwe Sex and the City reboot? De serie ging onlangs in première en de hoofdrolspelers zagen er uit om door een ringetje te halen. Sommige van onze favoriete personages waren te spotten met bril, die jij nu gemakkelijk zelf kunt scoren. 

And just like that… 

Vorige week ging HBO’s Sex and the City reboot in première en keerden onze geliefde personages terug. Zoals verwacht stelde de mode niet teleur (denk hierbij aan verschillende modeklassiekers zoals de Manolo Blahniks en Fendi Baguette tassen). Verschillende personages kon je spotten met een bril, die je nu zelf wel heel makkelijk kunt scoren. De brillen die werden gedragen door onder andere Mr. Big en Miranda, zijn namelijk van MOSCOT. Dit brillenmerk opende afgelopen jaar een winkel in onze hoofdstad. Zo kun je er wel heel gemakkelijk net zo modieus bijlopen als de SATC acteurs. 

MOSCOT bril

Maar wie draagt nou precies welk montuur? Leading lady Miranda Hobbes zien we met de MILTZEN. Dit ronde frame is verkrijgbaar in twaalf verschillende kleuren: van fel en opvallend tot klassieke tinten. 

De beste vriend van Carrie, Stanford Blatch, droeg zowel de MILTZEN als de TELENA. Hij werd vooral gespot met kleurrijke monturen, passend bij zijn net zo opvallende garderobe en uitgesproken stijl.

Tot slot was John James Preston, beter bekend als Mr. Big, ook gespot met een MOSCOT montuur. Mr. Big droeg de LEMTOSH in mat zwart. De glazen zijn handgemaakt van Italiaans acetaat en bevatten iconische diamand-vormige klinknagels en echte scharnieren. 

Klik hier om de monturen te shoppen op de website van MOSCOT of ga langs bij hun winkel in Amsterdam: Berenstraat 40.