Fashion, Latest

Het Nederlandse merk By-Bar opent brandstore in België

Het Amsterdamse label By-Bar opent brandstore bij onze Zuiderburen. De deuren van de tweede brandstore worden geopend in Gent, de exclusieve winkelstraat van de gezellige stad vol restaurants en boetieks.

By-Bar

De tweede brandstore van fashionlabel By-Bar wordt geopend in Gent. In 2019 werd de allereerste winkel geopend in Maastricht. ‘Dit was een droom die uitkwam, een plek waar de totale beleving van By-Bar kan worden neergezet’, zegt eigenaresse Barbara. De gehele collectie van het merk is te vinden in de winkel. Je kunt er ook terecht voor de mooiste sieraden en accessoires om je look compleet te maken.

Barbara Brenninkmeijer

Het Nederlandse merk By-Bar is een Nederlands kleding en accessoire label voor dames dat in 2008 is opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Ze begon met de verkoop van oorbellen en inmiddels is het label uitgegroeid tot een volledig op elkaar afgestemde collectie van kleding, sieraden en tassen. De collectie is geschikt voor de moderne vrouw, die er modieus uit wil zien, maar niet de trends wil volgen. Bekijk hieronder de nieuwste items.

by-bar