Fashion, Latest

Het Franse modehuis Dior lanceert Palto jacket

Voor de spring-summer 2021 collectie lanceert het Franse modehuis een nieuwe must have: de Dior Palto. Dit jasje is geïnspireerd op een colbert uit de fall-winter 1957 collectie. Benieuwd? Bekijk hieronder de beelden.

Dior Palto

Een van de meest geliefde modehuizen ter wereld, Dior, weet ieder seizoen weer een verrassende collectie te presenteren. Voor de ready-to-wear show van deze zomer ontwierp Maria Grazia Chiuri een nieuw kledingstuk: de Dior Palto. Deze colbert is geïnspireerd op een vergelijkbaar design uit de fall-winter 1957 collectie die in Japan werd onthuld.

Het veelzijdige ontwerp, zowel in een korte als lange verkrijgbaar, kan naar wens op het lichaam worden aangepast. De Dior Palto is verkrijgbaar in een paisley of tie-dye motief en kan worden omgekeerd voor een effen look. De Dior Palto omarmt ieder silhouet en is zowel elegant en gedurfd als een ode aan eigenheid en bewegingsvrijheid.

Maria Grazia Chiuri zet haar reflectie voort over de oorsprong en transformaties van mode en de betekenis achter de snit en constructie van het kledingstuk. De Dior is de perfecte kruising tussen Oost en West.