Fashion, Fashion week

Haute Couture liefhebbers opgelet! Bekijk hier de Dior Spring Summer 2022 show

Voor iedereen die fan is van Haute Couture, Dior en nog geen plannen heeft voor het weekend: wij hebben het perfecte plan voor je! We delen namelijk een link naar de Dior Haute Couture Spring Summer 2022 show met je. 

Dior Haute Couture

Hoewel Kopenhagen Fashion Week in volle gang is, blikken wij nog even terug op de Haute Couture show van Dior. Het Franse modehuis weet namelijk ieder seizoen weer vriend en vijand te verbluffen met uitzonderlijke collecties. 

In het atelier van Dior, waar hoofd en handen samenkomen, is de broedplaats van de Haute Couture collectie. Voortdurend worden de items hier vernieuwd. Het is het embleem van de Dior Haute Couture lente-zomercollectie 2022, bedacht door Maria Grazia Chiuri. 

Borduurwerk speelt een belangrijke rol in de nieuwe collectie. Het is niet alleen een decoratief detail, maar geeft de stof ook zijn structuur. De panty’s, een signatuur van de collectie, ontlenen hun spectaculaire dimensie aan borduurwerk om een levendige dialoog aan te gaan met verschillende stukken. 

De unieke silhouetten van de Haute Couture collectie worden onthuld in een decor onderbroken door unieke werken van het Indiase kunstenaarspaar Madhvi en Manu Parekh, het Chanakya Atelier en de Chanakya School of Craft. Op deze manier komen kunst en ambacht op perfecte wijze samen.