Fashion, Latest

UNIQLO x Hana Tajima: Elegante ontwerpen die culturele diversiteit weerspiegelen

Internationale kledingretailer UNIQLO kondigt de nieuwste HANA TAJIMA FOR UNIQLO 2022 Lente/Zomer-jurken collectie aan. Deze unieke LifeWear-collectie van de in New York gevestigde modeontwerpster Hana Tajima zal vanaf 14 april verkrijgbaar zijn. De collectie omvat comfortabele en elegante ontwerpen die culturele diversiteit weerspiegelen vanuit een globaal oogpunt. Deze nieuwe collectie jurken benadrukt de individualiteit en expressiviteit van elke vrouw door het dragen van één enkel kledingstuk.

Hana Tajima over de collectie : “Deze collectie was echt een uitdrukking van vreugde en hoop. Ik wil een gevoel van gemak en speelsheid creëren. Een jurk zou het eenvoudigste ter wereld moeten zijn om te dragen. Een enkel kledingstuk dat een look op zich is, gedurfd en iconisch. De subtiele details en stofstructuur komen tot leven op het lichaam, beweeg (er)mee. De prints en kleuren belichamen dat energieke gevoel.”

Hana Tajima

De eerste Hana Tajima collectie jurken voor UNIQLO

De HANA TAJIMA FOR UNIQLO 2022 Lente-/Zomercollectie, die een eenvoudige en iconische stijl uitdraagt, is de eerste Hana Tajima collectie jurken voor UNIQLO. Deze eenvoudige en makkelijk te stylen jurken zijn geschikt voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden. De speelse en innovatieve details verrassen vrouwen telkens weer zodra ze een jurk dragen.

Eenvoudige ontwerpen die de individualiteit van de drager accentueren

De levendige kleuren van deze collectie zoals intens blauw en groen, zijn geïnspireerd op de natuur. Opvallende jurken van stof behandeld met zoutkrimp voor een grotere dichtheid, en een ontwerp met pofmouwen behouden een delicate vorm door het lichtgewicht materiaal. Elegante hemdjurken met vloeiende lijnen kunnen worden gecombineerd met overhemden of blouses. Grote stola’s met bloemenpatronen kunnen over de schouders worden gedragen als final touch voor elke outfit.