Fashion, Latest

GUESS plant duizenden bomen met wereldwijd project

Wil je er fashionable uitzien én wat goeds doen voor de natuur? Dat kan nu bij GUESS. Het modemerk lanceert een wereldwijd bosproject ‘Be(leaf) in Change’, een initiatief voor het planten van bomen in samenwerking met Treedom. 

‘Be(leaf) in Change’

Het Treemdom-boomplantprogramma, opgericht in de Italiaanse stad Florence, werkt nauw samen met boeren in Italië, Afrika en Zuid-Amerika en helpt de lokale gemeenschappen op lange termijn sociale, financiële en ecologische steun te bieden. Naast het planten van bomen, bijna 3 miljoen stuks sinds de oprichting in 2010, werkt het eco-platform ook samen met verschillende andere partners aan recycling en koolstof neutrale loyaliteitsprogramma’s. 

Maar hoe kun jij helpen door te shoppen? 

Klanten die één product uit de GUESS Eco-collectie kopen, ontvangen een speciale code waarmee ze hun eigen boom kunnen claimen op de website van Treedom. Zodra je Treedom-profiel is geactiveerd, kun je doorlopend updates ontvangen over het project, waaronder de soort en gezondheid van de boom en de mensen die ervoor zorgen. Dus je scoort op deze manier niet alleen een waanzinnig kledingstuk uit de collectie, je maakt de planeet ook nog een stukje groener. Top initiatief toch?

Klik hier om de website te bezoeken.