Fashion, Latest

GUESS Originals introduceert de lente 2022 en de GUESS Originals Kit-collectie

GUESS Originals komt terug met haar nieuwste seizoenscollectie voor de lente, samen met updates voor haar essentials kledinglijn, het GUESS Originals Kit Program. Het programma wordt elk seizoen vernieuwd met basisstukken en -kleuren van hoogwaardige stoffen en tijdloze ontwerpen voor zowel mannen als vrouwen. De GUESS Originals-capsule en het GUESS Kit-programma omvatten de meest begeerde denim stijlen van de merkdivisie en zijn vanaf 17 februari 2022 verkrijgbaar in geselecteerde GUESS-winkels en op https://www.guess.eu/nl-nl/guess-originals. Drop 2 van de collectie wordt gelanceerd op 17 maart 2022.

GUESS Originals collectie

De GO Spring-collectie combineert het traditionele denim-erfgoed van het merk met een vernieuwde styling. Het assortiment is geïnspireerd op Palm Springs en vertegenwoordigt een relaxte, reislustige levensstijl. Het kleurenpalet is rechtstreeks geïnspireerd op de natuurlijke elementen van het woestijngebied in combinatie met zongebleekte, pastelachtige, kleuren en vintage wasbehandelingen om het woestijnachtige karakter naar voren te brengen. Door de collectie heen vind je ook een variëteit aan prints, gaande van argyle patronen tot all-over bloemensets en handgetekende graphics.

De collectie biedt een verscheidenheid aan dames- en herenmodellen, waaronder T-shirts, vesten, sweatshorts, polo’s en meer. De veelzijdige stijlen variëren van €20 voor sokken tot €220 voor denim jackets.

GUESS Originals Kit-programma

Het KIT-programma bestaat uit alledaagse, essentiële stukken die bij elke release worden opgefrist in nieuwe, seizoensgebonden kleuren. Elke stijl in het assortiment van GUESS Originals sluit aan op de basisstijlen van het Kit-programma. Elk silhouet bestaat uit hoogwaardige breisels en denim, maar ook uit heritage stijlen uit het archief van het merk. 

De Kit denim broeken zijn een assortiment van comfort stretch denim met lichte tot donkere stonewash behandelingen en overgeverfde twills. De Carpenter is het paradepaardje van GUESS Originals geworden. Gemaakt van eersteklas stretch denim – de Carpenter is de perfecte kruising tussen de iconische werkkleding stijl en alledaagse jeans. GUESS Originals legt de nadruk op deze pasvorm, omdat dit aansluit bij de stijl en de persoonlijkheid van de klanten, en de manier waarom zij zich willen uitdrukken.

De prijzen voor de GUESS Originals collectie + GUESS Originals Kit-programma variëren van €20 tot €159,90 voor tops, bottoms, jurken, denim, sokken en hoeden.