Fashion, Latest

Maak kennis met de GUESS Originals Summer ’22 Collectie

GUESS Originals komt terug met een nieuwe seizoenscollectie voor de zomer van 2022, evenals nieuwe stukken van hun essentiële kledinglijn, het GUESS Originals KIT-programma. Het programma wordt elk seizoen vernieuwd met basisstukken en kleuren van hoogwaardige stoffen en tijdloze ontwerpen voor zowel mannen als vrouwen.

De zomercollectie van GUESS Originals richt zich op het opnieuw vormgeven van de klassieke university-look waarbij de vintage heritage van GUESS Originals centraal staat. Geïnspireerd op het kern-DNA van GUESS, toont de collectie knallende kleuren gemixt met all-over prints.

GUESS Originals

De collectie biedt een variatie van zowel mannen- als vrouwenmodellen, en bestaat uit een reeks van agedwashes, kleuren en printopties. Opvallende stukken zijn onder meer een op hockey geïnspireerde overhemdjurk, een mesh jersey, en casual collegiale coltruien.

GUESS Originals

Zoals altijd staat de Denim Carpenter centraal in de collectie, die als kernproduct van GUESS Originals wordt beschouwd. Dit seizoen kun je de klassieke stijl terugvinden in verschillende wassingen en prints. De herenmodellen bevatten stukken met een lichtgewassen stijl met Havana-bruine stiksels, evenals een wit en een zwart paar met bijpassende geverfde stiksels. Daarnaast zijn er twee paar timmermansshorts, een in een alledaagse kaki tint en de andere in een lichte stonewash met een geplooid ontwerp. In de damescollectie zijn er twee bedrukte geruite timmerman shorts, een in groen en een in kaki, met bijpassend geverfd stiksel. Er is ook een geplooide timmermansbroek voor dames, die overeenkomt met de korte broek voor heren. De prijzen variëren van €25 tot €180.