Fashion, Latest

GUESS lanceert Originals Summer 2021 collectie

De 2021 GUESS Originals Summer Games collectie vertegenwoordigt GUESS’ wereldwijde invloed op mode door gebruik te maken van vintage graphics uit haar iconische archief. Elke graphic is nieuw leven ingeblazen uit de GUESS Worldwide-collectie van 1989. De collectie, bestaande uit kleding en lifestyle accessoires, is vanaf medio juli 2021 verkrijgbaar in geselecteerde GUESS-winkels wereldwijd en op guessoriginals.eu.

Originals Summer 2021

Omdat skateboarden in 2021 voor het eerst een officieel Olympisch evenement wordt, is de campagne geschoten door de wereldberoemde skatefotograaf Atiba Jefferson. In de campagne schitteren skaters als Alex Midler, Boo Johnson, Zach Saraceno, Ish Cepeda, Briana King, Dayana Young en Nico Hiraga van Illegal Civ, die onlangs te zien was in de skatefilm North Hollywood. Creative Direction en styling waren in handen van GUESS Originals Brand Director, Nicolai Marciano.

De GUESS Originals zomercollectie voor zowel mannen als vrouwen is geïnspireerd op de klassieke GUESS heritage graphics. De stijlen in deze capsule zijn gemoderniseerd, waarbij de originele graphics hetzelfde zijn gebleven. Enzymen wassingen en zachte prints zijn gebruikt om het authentieke American Sportswear erfgoed te creëren. De stijlen en graphics die voor de GUESS Originals Summer Games collectie zijn gekozen, gaan verder dan een eerbetoon aan de geschiedenis van een internationaal betrokken bedrijf. Het belangrijkste is dat ze de noodzaak benadrukken om eenheid en vrede onder iedereen tot stand te brengen, zodat we allemaal samen kunnen blijven floreren.

De mannencollectie bestaat uit een reeks gestreepte en effen tees met lange en korte mouwen, sweatshirts, sweatshorts en sweatpants, evenals een satijnen bomber en denim jack. De damescapsule bestaat uit een selectie katoenen jurken, crop tops, bodysuits, biker shorts en een denim vest en shorts. De collectie wordt gecompleteerd door een verscheidenheid aan accessoires, waaronder truckerhoeden, bucket hats, sokken, fannypacks en rugzakken. De collectie heeft de klassieke Americana kleuren rood, wit en blauw en worden in balans gebracht door effen kleuren zoals zwart, grijs, oranje en geel.

Originals Summer 2021

De prijzen voor de GUESS Originals Summer Games collectie – die bestaat uit 48 stuks – variëren van €39,90 tot €149,90 voor tops, bottoms, jurken en denim.