Fashion, Latest

GUESS Originals brengt herfstcollectie uit

GUESS Originals lanceert haar nieuwste seizoenscollectie voor het najaar, samen met updates voor haar essentials kledinglijn, het GUESS Originals Kit Program. Het programma wordt elk seizoen vernieuwd met basisstukken en -kleuren van hoogwaardige stoffen en tijdloze ontwerpen voor zowel mannen als vrouwen. De GUESS Originals-capsule en het GUESS Kit-programma omvatten de meest eigentijdse denimstijlen van de merkdivisie en zijn vanaf 26 augustus 2021 verkrijgbaar in geselecteerde GUESS-winkels en op guessoriginals.com

Guess Originals Collectie

De herfstcollectie van GUESS Originals ontleent haar ontwerp aan het back to school seizoen. De bedoeling van de collectie is om een verheven look te creëren die een eerbetoon is aan klassieke universiteitskleding. Door gebruik te maken van authentieke vintage GUESS stukken uit de jaren 90, heeft GUESS Originals een lijn ontwikkeld met een ondertoon van campus sport silhouetten zoals vesten, varsity jackets, en jerseys. De collectie injecteert ook klassieke collegiale graphics, details, patronen en technieken zoals regimental strepen, ruiten en chenille/varsity patches om een moderne prep vibe te creëren die mensen in staat stelt hun eigen stijl te uiten.

GUESS Originals Kit Program

 De KIT-collectie bestaat uit alledaagse, essentiële stukken die zijn overgenomen uit eerdere collecties, maar opgefrist in nieuwe, seizoensgebonden kleurstellingen. Elk model uit de GUESS Originals-collectie sluit aan op de basismodellen uit het Kit-programma. Elk silhouet in het programma legt de nadruk op premium denim en heritage stijlen uit de designarchieven van het merk.

De Kit-broeken bestaan uit een assortiment van verhoogde lichte twill cargo broeken, lichte chino kaki geweven broeken, lichte tot donkere stonewash denim en de timmermansbroek die de opvallende denim uit de collectie is geworden. Het Kit-programma omvat ook chambray overhemden en pocket tees voor mannen. Het Guess Originals Kit-programma voor dames biedt een verscheidenheid aan geribde tanks, body’s, halfhoge shorts en een licht en donker denim jack in stonewash. De mannenstijlen omvatten een vernieuwde lichtgewicht badstof op de crewnecks en zijn te zien naast ademende hoodies en shorts die gemaakt zijn om het hele jaar door gedragen te worden.

De prijzen voor de GUESS Originals collectie + GUESS Originals Kit Program variëren van €34,90 tot €159,90 voor tops, bottoms, jurken, hoeden en denim.