Fashion, Latest

GUESS komt met een nieuwe eco-bont collectie

Dit seizoen laat GUESS haar collectie eco-bont zien door te spelen met tijdloze stijlen en te innoveren met baanbrekende technologieën om mooie, fashion-forward kledingstukken te creëren die de planeet niet schaden. Ecologisch bont is de perfecte bovenkleding om de GUESS-look compleet te maken en dankzij de onweerstaanbare ontwerpen in de FW21 GUESS-collectie is imitatiebont nog nooit zo elegant en glamoureus geweest. GUESS biedt statement stukken voor dames, heren en kinderen.

GUESS blijft zich inzetten voor een duurzame stijl en gebruikt met trots ecologische en ethische materialen. GUESS is een samenwerking aangegaan met ECOPEL voor de productie van veel van haar imitatiebontproducten, waaronder alle bovenkleding. Dit innovatieve bedrijf produceert natuurlijk aanvoelend en hoog perceptie eco bont dat ethisch en duurzaam is. Het is ook gemakkelijk te onderhouden en biedt een hoge thermische isolatie, waardoor dit het ideale product is om milieubewuste mode te produceren.

Na het doorslaande succes van de eco-bontlijn van vorig seizoen is de collectie uitgebreid met klassieke bontjassen, maar ook met omkeerbare bombers en vesten voor een eigentijdse uitstraling. GUESS vrouwen dragen casual chique all-over inspired cheeta jassen, 4G embroidery faux leer shearling jassen en hybride metalized foil coated bombers met gebreide bontmouwen. De opvallende eco astrakan en jacquard bontstijlen stralen luxe uit, terwijl blauw zebra- en roze Mongoolse bontstijlen een leuke on-trend touch toevoegen.

Voor de GUESS man is er dit seizoen een luxueuze en omkeerbare versie van het klassieke spijkerjack met omgekeerd lam met een elegante afwerking. Een 2-in-1 eco shearling pea coat belooft comfort en veelzijdigheid. Terwijl de trendy omkeerbare trucker jas kan worden gedragen met zijn Sherpa afwerking, compleet met oversized GUESS logo of de strakke, slimme PU leer look voor een meer ingetogen stijl.

Ook kleintjes kunnen genieten van de unieke charme van imitatiebont: GUESS-meisjes hebben comfortabele eco-bontjassen, -vesten en -jassen in goud en beige. Naast chique bombers in varsity- en all-over-logoafwerking. De omkeerbare ontwerpen resulteren in leuke, veelzijdige bovenkleding die zich aan elke look aanpast.