Fashion, Latest

De GUESS Originals x Anna Nicole Smith collectie van Cali Thornhill Dewitt voor herfst 2021

GUESS Originals neemt een moment om het leven en het nalatenschap te vieren van een van de meest iconische modellen voor niet alleen GUESS, maar de mode-industrie als geheel – Anna Nicole Smith. De 32-delige dames- en herencollectie is vanaf 7 oktober 2021 verkrijgbaar in geselecteerde GUESS-winkels en GUESS Originals pop-ups wereldwijd – maar ook op guessorginals.com en geselecteerde stijlen op urbanoutfitters.com.

De GUESS Originals x Anna Nicole Smith-collectie van Cali Thornhill Dewitt blikt terug op de bekende GUESS-beeldtaal. De collectie en de marketing campagne zijn ontworpen in samenwerking met kunstenaar Cali Thornhill Dewitt, die hielp bij het maken van de 2018 “Did You Miss Me?” Anna Nicole Smith GUESS Originals Capsule. Cali Dewitt werd geboren in 1973 in British Columbia. Hij is een multidisciplinaire kunstenaar die woont en werkt in Los Angeles.

De campagne, met Euphoria en White Lotus actrice, Sydney Sweeney, is een heruitvoering van eerdere Anna Nicole Smith shoots uit 1992 die geregisseerd werd door Paul Marciano en geschoten door Daniela Federici. De nieuwe campagne, met Sweeney in de hoofdrol, is geschoten door Kenneth Cappello in Malibu, CA, met creatieve leiding door GUESS’ Brand Partnership Director, Nicolai Marciano.

“Anna Nicole Smith is essentieel voor de mode van de jaren 90. Anna’s legendarische strand shoot herleeft voor deze collectie en de campagne met Sydney Sweeney is het perfecte tijdloze moment om een van de meest iconische GUESS Girls te blijven vieren met een nieuwe generatie.” – Nicolai Marciano, directeur van Brand Partnerships.

“Anna Nicole Smith is essentieel voor de mode van de jaren 90. Anna’s legendarische strand shoot herleeft voor deze collectie en de campagne met Sydney Sweeney is het perfecte tijdloze moment om een van de meest iconische GUESS Girls te blijven vieren met een nieuwe generatie.” – Nicolai Marciano, directeur van Brand Partnerships

De collectie, geïnspireerd op de kleuren van de oceaan uit de originele Miami fotoshoot van Wayne Maser uit 1993, gebruikt groenblauw als belangrijkste kleur en combineert deze met zwart, wit en rood. De handtekening van Anna Nicole Smith is in elk model gedigitaliseerd voor een speciaal tintje, evenals Dewitts iconische zin “Did You Miss Me?”. Deze unieke persoonlijke details, gecombineerd met zowel vintage als klassieke silhouetten, creëren een moment dat zowel trouw is aan Anna’s nalatenschap als stijlicoon en aan de tijdgeest van GUESS-trends uit de jaren 90.

De herencollectie biedt een selectie van t-shirts met lange en korte mouwen, sweatshirts, crewnecks, hoodies en een zwart denim jack en bijpassende broek. De damescapsule bestaat uit een reeks t-shirts, mesh tops, bodysuits, sweaters, sweatpants, crewnecks, jumpsuits en een bijpassend gingham jasje en broek, en een teal denim jasje en broek. De foto’s van de nooit eerder getoonde kalender van 1993 van Anna Nicole Smith, gemaakt met een combinatie van waterbasis- en druk inkt, zijn afgedrukt op een verscheidenheid van tops en tees in zowel de heren- als de damescollectie. Een assortiment van hoeden, tassen, sokken en zonnebrillen maken de collectie en elke look compleet.

De prijzen van de GUESS Originals x Anna Nicole Smith-collectie van Cali Thornhill Dewitt variëren van €39,90 tot €169,90 voor shirts, jassen, denim, sokken, hoeden en handtassen.