Fashion, Latest

Gucci x The North Face is de samenwerking waarvan we dromen

Soms heb je zo’n samenwerking waarvan je hoopt dat hij ooit gaat komen, maar niet had gedacht dat het echt zou gebeuren. Juist, dat is nu ook het geval: modehuis Gucci slaat de handen ineen met outdoor label The North Face and we love it!

Glamping 2.0

In september werd al bekend gemaakt dat het Italiaanse modehuis onder leiding van Alessandro Michele een samenwerking aan zou gaan met The North Face. Dit is de eerste samenwerking die de designer aan gaat sinds hij aan het roer staat van het merk. We hebben een hele tijd moeten wachten op de beelden, maar nu zijn ze eindelijk daar. En het resultaat mag er zijn!

In de video en op de campagnebeelden is te zien dat verschillende modellen ons meenemen op een echte glamping 2.0 trip in de bergen. Iedereen is van top tot teen gekleed in items van de samenwerking. Was kamperen altijd maar zo glamourus.

De collectie bevat allemaal ready-to-wear items, variërend van rokken, jumpsuits en bomberjassen. Het ontwerp heeft een 70’s vibe, omdat ze zijn gebaseerd op designs van The North Face uit die tijd. Daarnaast komen sommige materialen uit het archief van het merk. Daarnaast beschikken sommige kledingstukken over het logo van de samenwerking: het iconische groen-rode logo van Gucci en de gebogen lijn van The North Face. Tot slot is een deel van de collectie ook gender-neutraal.

De volledige collectie is begin januari verkrijgbaar in geselecteerde Gucci winkels en online.