Fashion, Latest

Gap slaat handen ineen met Kanye West en Balenciaga

Een samenwerking die we niet snel zagen aankomen, maar toch gaat gebeuren: het Amerikaanse merk Gap slaat de handen ineen met Kayne West en Demna van Balenciaga. Het nieuwe project heet: Yeezy Gap Engineered by Balenciaga. 

Yeezy Gap Engineered by Balenciaga

Vrijdag kwam naar buiten dat drie, vrij uiteenlopende, wereldberoemde merken de handen ineen slaan: Gap, Yeezy en Balenciaga. Het nieuwe project gaat Yeezy Gap Engineered by Balenciaga heten. Kanye West, die tegenwoordig door het leven gaat als Ye, laat aan Vogue weten dat het voor hem een droom is om samen te werken met Gap en Demna. 

It is a vision come true to work with Gap and Demna, the creative director of Balenciaga, to make incredible products available to everyone at all times. 

Wat we precies kunnen verwachten van de collectie is nog niet bekend. Op Instagram gaan mensen los over wat we kunnen verwachten. Zo wordt er gezegd dat het zal gaan om overprices effen T-shirts en joggingpakken. 

De eerste collectie kunnen we in juni verwachten, met een tweede collectie later dit jaar. Of het daadwerkelijk allemaal effen T-shirts en joggingpakken zullen zijn, zullen we dan zien. Wij kunnen in ieder geval niet wachten.