Fashion, Latest

Free your legs met Gambettes Box

Gambettes Box, het pantymerk in abonnementsvorm uit Parijs, slaat de handen ineen met Stichting Stop Straatintimidatie. Dit resulteert in een krachtige campagne met als doel dat niemand bang hoeft te zijn om lastig te worden gevallen op straat. Het antwoord: Free your legs!

Gambettes Box x Stichting Stop Straatintimidatie

Speciaal voor deze maand gaat Gambettes Box de samenwerking aan met Stop Straatintimidatie. Zij willen mensen bewuster maken van het feit dat 80% van de vrouwen al eens is lastiggevallen in de publieke ruimte. Dit blijkt uit onderzoek onder Amsterdamse vrouwen van 15-34 jaar. 

Om bewustwording rondom dit onderwerp te creëren, zijn er spiegels geïnstalleerd op beenhoogte in de straten van drie grote Europese steden: Parijs, Hamburg en Amsterdam. Het principe is eenvoudig: voorbijgangers worden uitgenodigd een selfie van hun benen te nemen in een van de door Gambettes Box geplaatste spiegels of in een andere spiegel. Voor elke foto die per e-mail wordt verstuurd of wordt gepost met de hashtag: #freeyourlegs, doneert Gambettes Box €5,- aan de stichting. 

Benieuwd naar het panty abonnement? Klik hier om naar de website van Gambettes Box te gaan.