Fashion, Latest

Foot Locker slaat handen ineen met The New Originals

Het Amsterdamse fashion label The New Originals slaat de handen ineen met Foot Locker om opkomende streetwear merken te helpen. De uitdaging? De iconische Foot Locker ‘striper jersey’ in een nieuw jasje steken. 

Foot Locker Europe x Highsnobiety

Creatieven en jonge ontwerpers uit heel Europa die aan het begin staan van hun carrière in de wereld van streetwear, kunnen meedoen aan deze waanzinnige designsamenwerking. Foot Locker Europe en Highsnobiety slaan de handen ineen voor deze reeks aan nieuwe samenwerkingen. De jonge ontwerpers worden uitgedaagd om de iconische Foot Locker ‘striper jersey’ een nieuwe look te geven en zo lokale sneaker- en streetwear merken te promoten en een podium te bieden. 

Alle deelnemende merken zullen op alle social media platforms van Foot Locker onder de aandacht worden gebracht. Het initiatief is ontwikkeld om een stem te geven aan creatieven en bedrijven die de cultuur van onderaf inspireren. 

The New Originals

Het Amsterdamse label The New Originals, is de eerste deelnemer aan het programma van Foot Locker. Het merk zal de lancering van een exclusieve en gelimiteerde editie van de Foot Locker ‘striper jersey’ ontwerpen. Dit unieke ontwerp is vanaf 16 juni 2021 verkrijgbaar. Het merk, dat onlangs haar vijfjarig jubileum vierde, laat zich inspireren door de Amsterdamse cultuur, kunst, muziek, mode en het nachtleven.