Fashion, Latest

Fabienne Chapot viert 15e verjaardag

Het Nederlandse modemerk Fabienne Chapot bestaat vijftien jaar en dat vieren ze met een exclusieve Dreampieces capsule collectie. Speciaal voor jou zet OOTD Magazine de mooiste items uit deze waanzinnige collectie voor je op een rij met de speciale Sweet 15-print.

Fabienne Chapot

Fabienne Chapot viert haar vijftien jarig bestaan met een exclusieve collectie en een geheel vernieuwde tassen- en accessoirelijn. De Dreampieces capsule collectie bestaat uit drie iconische celebration items en hiervoor kregen de ontwerpers de volledige vrijheid. Het resultaat: volumieuze mouwen, heldere kleuren, broderie Anglaise, gedetailleerde elementen en een jacket dat aan twee kanten te dragen is. Daarnaast heeft hoofdontwerpster Fabienne in het geheim een tassencollectie ontworpen als eerbetoon aan de iconische tassen die Fab. zo succesvol hebben gemaakt.

Fab.

Fabienne Chapot begon in 2006 onder de naam Fab. als accessoire merk dat een kleurrijke draai wilde geven aan de destijds grijs- en zwart getinte wereld van tassen en portemonnees. Het groeide, na een rebranding van Fabienne Chapot, al snel uit tot een internationaal modemerk. Lef en kleur vormen vandaag de dag nog steeds de kern van het bedrijf. Het gepassioneerde team heeft, onder leiding van Fabienne, het merk uitgebouwd door het hart te volgen en te vertrouwen op intuïtie en daarnaast vooral groot durven te dromen.

Bekijk hieronder de beelden van de collectie en klik hier om te shoppen.