Fashion, Latest

Essentiel Antwerp lanceert een online tweedehands platfom: RE-SSENTIEL

Essentiel Antwerp fans opgelet! Het Belgische modemerk lanceert een nieuw online platform waar liefhebbers Essentiel Antwerp items kunnen kopen. Met deze nieuwe circulaire aanpak krijgen Essentiel Antwerp items uit vorige seizoenen een kans op een tweede leven. 

RE-SSENTIEL

Het Belgische merk Essentiel Antwerp houdt zich constant bezig met de vraag over hoe zij hun collectie kunnen aanbieden en hoe de levenscyclus en levensduur verlengd kan worden. Essentiel Antwerp is dan ook trots het eerste Belgische merk te zijn dat een tweedehands aanbod introduceert. 

Alle items op het tweedehands platform worden met zorg gecontroleerd en zullen in perfecte staat zijn. De beleving van het bestellen is voor klanten identiek als bij de nieuwe collectie. 

“Ik put altijd inspiratie uit vintage en tweedehands, mijn kledingkast ligt vol pre-loved items. Onze kledingstukken worden ontworpen om lang mee te gaan. Ik ben dan ook ontzettend blij dat items van Essentiel Antwerp de kans krijgen op een tweede leven en dat we deze service kunnen bieden aan onze klanten. Zo wordt ontwerpen twee keer zo leuk.”

Inge Onsea – Co-founder & Creative Director, Essentiel Antwerp

Klik hier om naar de website van Essentiel Antwerp te gaan.