Fashion, Latest

Ellesse onthult gezicht campagne: Zara Larsson

Het Italiaanse sport lifestyle merk Ellesse onthult het nieuwe gezicht van de AW21 campagne. Het is niemand minder dan de Zweedse singer/songwriter en mega artiest Zara Larsson. Bekijk hieronder de beelden van de samenwerking. 

Zara Larsson voor Ellesse

Om de AW21-collectie van het Italiaanse merk Ellesse te lanceren, zal Zara Larsson de aankomende campagne presenteren. De campagne en de collectie zijn een verkenning van zowel de digitale als de fysieke wereld. Perugia, de spirituele thuisbasis van Ellesse, manifesteert zich in een verscheidenheid van digitaal geïnspireerde formats. De collectie toont een verfrissende benadering van productontwerp, innovatie en evolutie. 

In lijn met het seizoensthema zal Zara Larsson een baanbrekende digitale activatie uitvoeren in de vorm van het eerste shoppable live stream concert op TikTok. Het optreden van Zara vindt plaats op 1 oktober 2021 en zal beschikbaar zijn voor de TikTok-community in het Verenigd Koninkrijk en in realtime worden gestreamd op het platform. 

Na de AW21 Ellesse-campagne zal in 2022 een exclusieve capsule collectie worden uitgebracht, ontworpen door Zara. Dit markeert een natuurlijke en voortdurende evoluerende stap in de samenwerking.

Klik hier om de kleding te shoppen.