Fashion, Latest

Ecoalf opent in Designer Outlet Roermond

Duurzaam shoppen voor een prikkie? Dat kan nu in Designer Outlet Roermond! Daar opende afgelopen week namelijk de nieuwe Ecoalf winkel. Ecoalf is een Spaans B-Corp gecertificeerd modemerk dat op een zo duurzaam mogelijke manier produceert.

B-Corp gecertificeerd

Ecoalf staat bekend om hun kwalitatief hoogwaardige kleding en duurzame visie op de mode industrie. Het Spaanse label onderscheidt zich niet alleen door het duurzame productieproces, ook is de kleding gemaakt van duurzame en gerecyclede materialen, zoals plastic flessen en autobanden. Het B-Corp gecertificeerde modemerk werd in 2009 opgericht door Javier Goyeneche en is vernoemd naar zijn zoons Alfredo en Álvaro. Ecoalf maakt geen gebruik van planet’s natural resources en zet zich actief in voor een betere wereld voor de volgende generaties.

Weekendje weg

Naast Ecoalf hebben meer winkels hun deuren geopend in Designer Outlet Roermond. Zo opende vorig jaar Valentino, Rituals en Moose Knuckles hun deuren in het centre. Dit maakt Designer Outlet Roermond de ideale plek om je (lente)garderobe aan te vullen. En voor iedereen die nog op zoek is naar een bestemming voor een weekendje weg: de binnenstad van Roermond bruist van de gezellige restaurants en toffe hotels. De ideale bestemming dit voorjaar!

Klik hier om meer te weten te komen over Designer Outlet Roermond.