Fashion, Latest

Dit zijn de UNIQLO Holiday collecties

Voor de aankomende feestdagen stelde UNIQLO de Holiday Gift Guide samen vol met prachtige cadeaus voor je familie, vrienden of voor jezelf. De collectie bestaat uit eindeloos veel verschillende items. Benieuwd? Scroll dan vooral verder om het assortiment te ontdekken. 

UNIQLO Kasjmier

Kasjmier staat bekend als juweel onder de stoffen. Het gevoel van de stof is heerlijk zacht en warm, dus ideaal voor deze koude winterdagen. Om kasjmier toegankelijk te maken voor iedereen, introduceert UNIQLO een 100% kasjmier collectie, vol met prachtige truien, sjaals en mutsen voor hem en haar in talloze kleuren. 

UNQILO JW Anderson 

Dit is niet de eerste keer dat UNIQLO de handen ineen slaat met modeontwerper JW Anderson. Voor deze collectie voor dames en heren hebben zij zich laten inspireren door de verhalen van Beatrix Potter. Deze collectie neemt je mee naar het Britse platteland en is gevuld met items die uitermate comfortabel zijn, betaalbaar en heerlijk voor dagelijks gebruik. 

UNIQLO Monochrome Mickey Mouse Art

De UT Collectie is gevuld met Monochrome Mickey Mouse Art van Joshua Vides, een bekende hedendaagse kunstenaar. De collectie bevat items voor zowel kids als volwassenen. UT’s (UNIQLO T-shirts) bieden een breed scala aan authentieke kunst- en popcultuur graphics van over de hele wereld. 

UNIQLO Ines de la Fressange

De grote inspiratiebron voor de prachtige Ines de la Fressange collectie was het Zwitserse dorp Rossinière, geliefd bij vele kunstenaars. De items uit de collectie geven je kledingkast een vleugje nostalgie gehuld in comfortabele kleding. De collectie van dit seizoen levert opnieuw de verfijnde en ontspannen stijlen die kenmerkend zijn voor Ines.

Klik hier om de verschillende collecties te shoppen.