Accessoires, Fashion

Dit zijn de nieuwe Dior Vibe Bags

Een combinatie van sportkleding en het Dior erfgoed, dat is hoe je de Vibe tassen het beste kunt omschrijven. Deze nieuwe it-bags werden geïntroduceerd tijdens de Dior 2022 Cruise-show in Athene en zijn al gespot bij verschillende grote influencers. 

Dior Vibe Bag

De stoere Dior Vibe tassen zijn ontworpen door de creative director Maria Grazia Chiuri voor de 2022 Cruise show in Athene. De ontwerpen zijn hybride creaties die in lijn staan met de sneakers. De tassen zijn verkrijgbaar in een hobo- of bowlingmodel. Hierdoor krijgt elk silhouet een vleugje durf.

De verschillende Vibe tassen zijn voorzien van kenmerkende symbolen van het Franse modehuis, zoals contrasterende kleuren, terwijl een rubberen basis met sterren in reliëf geïnspireerd op sneakerzolen de klassieke bowlingtas siert. Het is een van de onmisbare accessoires van de collectie. Zo werd Chiara Ferragni onlangs al gespot met de nieuwe Dior Vibe tas in Milaan. 

De iconische en elegante tas is een must have voor modeliefhebbers. De tas is niet alleen praktisch, maar ook nog eens prachtig gemaakt en met een uniek dessin. Zelfs de geluksster van Monsieur Dior is erin verwerkt. Benieuwd? Scroll dan vooral even verder om alle beelden te bekijken. Of klik hier om de collectie te ontdekken.