Fashion, Trends

Dit zijn de mooiste zonnebrillen van Lanvin

Het Franse modehuis Lanvin weet al jaren ieder seizoen de modewereld te verrassen met een weerzinwekkende collectie. Zonnebrillen mogen daarin niet ontbreken. En er is één zonnebril specifiek waar ons oog op viel. Scroll verder om te bekijken…

Jeanne Lanvin

Het Franse modehuis Lanvin werd in 1889 opgericht door Jeanne Lanvin. Het is het derde oudste modehuis van Frankrijk dat daar nog in werking is. Ieder seizoen weer focust het atelier zich op het maken van de meest luxe ready-to-wear collecties die er zijn in het hart van de Franse hoofdstad Parijs.

Wat niet mag ontbreken in een adembenemende collectie zijn passende accessoires. Wat onze aandacht trok was een fantastische zonnebril die in vier kleuren is uitgevoerd voor dit seizoen: een bruine schildpadprint, klassiek zwart, fabulous groen en sensueel rood. Deze bril vormt het hart van de eyewear collectie voor vrouwen.

Naast het prachtige montuur en adembenemende kleuren, is er ook veel aandacht gespendeerd aan de details. Op de zijkant van de bril is de moeder-en-kind monogram te vinden. Jeanne Lanvin wilde hiermee het moederschap vieren. Aan het uiteinde zijn twee gaatjes te vinden. Dit maakt het mogelijk om een eyewear chain te bevestigen aan het uiteinde.