Accessoires, Fashion

Dit zijn de mooiste Victoria Beckham zonnebrillen

Voor aankomende zomer blijft Victoria Beckham trouw aan haar eigen stijl. Elegantie en een gevoel van nonchalant gemak vormen de rode draad door de nieuwe brillencollectie. Je leest hieronder over de schitterende nieuwe brillen…

Victoria Beckham zonnebrillen

In het nieuwe assortiment van Victoria Beckham vind je stijlen die zowel nieuw, als originele ontwerpen omvat. De nieuwe seizoen kleuren bevatten warme tinten salie, roest en honing. Naast imitatie schildpad en hoornpatronen, bevatten de kleuren gouden en zilveren kleuren en een onverwachte tint azuurblauw.

Jaren 70 stijl

Oog voor detail is overal terug te vinden en elke stijl is ontworpen door een deskundig team. Zij weten typische oversized jaren 70 vormen om te toveren tot draagbare zonnebrillen van hoge kwaliteit. Dit gaat gepaard met verfijnde details en scherpe, duidelijke silhouetten. De zonnebrillen van Victoria Beckham zijn gedurfd en onmiskenbaar draagbaar.

Waanzinnige details

De belangrijkste stijlen voor dit seizoen zijn de Peaked Metal Rimless, de Facted Rectangular en een nieuwe variatie met het kenmerkende navigator-silhouet met een uniek gehamerd effect langs de bovenrand en details in goud- en blush-tinten. Nieuwe, frisse details lopen door de stijlen van sierlijke verfraaide stermotieven tot heldere gepolijste acetaat. Met een zonnebril uit de collectie van Victoria Beckham geef je een funky jaren 70 twist aan je look en ben je klaar voor de zomer.