Fashion, Trends

Dit zijn de drie grootste jeans trends van 2021

Hoewel we op dit moment allemaal heel verknocht zijn aan onze joggingbroek, is één ding zeker: deze jeans trends wil je niet missen. Want wanneer we weer naar buiten mogen, is dit een van werelds geliefdste items.

2021 jeans

Op Instagram gaan er verschillende memes rond dat we die ongelofelijk comfortabele sweatpants nooit meer uittrekken. Maar we weten allemaal dit dat wel gaat gebeuren. Want, net zoals een little black dress, gaat ook een spijkerbroek nooit uit de mode. Daarom is het belangrijk om alvast op de hoogte te zijn van deze drie key trends op het gebied van denim.

1. Straight fit

Inmiddels weten we allemaal dat de skinny jeans days are over… In 2020 werd de overstap naar rechte jeans al gemaakt en dit trekken we nog even door naar 2021. Deze iconische fit is dan ook te vinden in talloze jeanscollecties.

2. Blue

Kun jij je die tijd nog herinneren dat spijkerbroeken in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar waren? Juist, vergeet dat zo snel mogelijk. We zien jeans het aankomende jaar het liefst gewoon in een mooie blauwe kleur. Een lichte wassing kan en je moet ook niet gaan voor te donkerblauw. Die tint die er net tussenin zit, die moet je hebben!

3. Loose fit

Naast het rechte model, zien we ook de loose fit een comeback maken. Afgelopen seizoen werd hij al veel gespot en deze jaren 70 trend blijven we de aankomende tijd ook nog zien.