Accessoires, Fashion

Dit zijn de accessoire trends voor Spring/Summer 2021

Eerder deelden we al de grootste modetrends voor aankomend seizoen. We maken het rijtje af met de drie grootste accessoiretrends. Van schoenen tot tassen… Dit is wat niet mag ontbreken in je garderobe.

Grote kettingen

Veel designers kiezen voor lange kettingen met grote hangers. Voor een meer bohemian look, kun je ervoor kiezen verschillende kettingen te combineren en meerdere lagen te creëren, zoals bij Dior en Chloé.

Tote tassen

Het grootste voordeel van een Tote tas? Je kunt makkelijk al je spullen meenemen en maakt dit een geliefdste accessoiretrends. Bij veel verschillende merken zagen we grote handtassen voorbijkomen. Ze zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens super fashionable. Neem bijvoorbeeld het exemplaar van Dior of Celine met hun logo erop.

Slippers

Comfort boven alles! Voor iedereen die ook nog thuis werkt in 2021, is dit de ideale schoen voor in huis. De huisslippers waren de afgelopen maanden al populair, maar deze trend zich de aankomende maanden gewoon door. Van fluweel tot met een schapenvachtje, chique en warme voetjes gaan boven alles en dat zagen we onder andere bij Balenciaga, The Row en Coach.