Fashion, Latest

Dit wil je weten over de Fabienne Chapot pop-up

Ter ere van het 15-jarig bestaan van Fabienne Chapot opent de Nederlandse ontwerpster een speciale pop-up store aan het Rokin in Amsterdam. Naast een aantal iconische items uit de collectie, vind je hier ook een expo en waanzinnige nieuwe tassen en kleding. 

Fabienne Chapot 

Eerder deze week werd de Fabienne Chapot pop-up geopend aan het Rokin in Amsterdam. OOTD Magazine’s Marjolein was hierbij aanwezig en deelt alle ins-and-outs met je. In de winkel vind je niet alleen de nieuwe collectie, maar ook een verrassende expositie. Je kunt je volledig onderdompelen in de wereld van Fabienne Chapot in de FC XV pop-up die nog tot half november geopend is in het oude pand van Hundson’s Bay aan het Rokin in Amsterdam. 

Afgelopen dinsdag was de grote opening van de pop-up store van Fabienne Chapot. In de middag werd de pers uitgenodigd en in de avond een clubje influencers. Oprichtster en ontwerpster Fabienne Chapot begon 15 jaar geleden met het verkopen van portemonnees in verschillende kleurrijke tinten. Deze waren toen ongelofelijk populair (ik zelf had een oranje met beige variant). Chapot nam deze portemonnees mee van één van haar reizen en is zo het merk FAB. begonnen. 

Vijftien jaar later

Nu, fast forward naar 15 jaar later, staat Fabienne Chapot bekend om haar kleurrijke designs, unieke ontwerpen en prachtige prints en afwerkingen. Wanneer je de winkel binnenloopt, kun jij je wanen in de wereld van het Nederlandse merk. Voor het jubileum heeft Chapot een speciale collectie gelanceerd. The Dream Collection bestaat uit drie prachtige ontwerpen: een gele jurk, zwart-wit colbert en lila blouse. Daarnaast heeft de ontwerpster een vernieuwde tassen- en accessoirelijn, The Originals, gelanceerd met een knipoog naar haar roots. 

Speciaal in de pop-up kun je exclusieve FC XV merchandise shoppen, zoals kleurrijke sjaals en scrunchies en waanzinnige gold plated oorbellen. Dus wanneer je nog naar Amsterdam gaat binnenkort of er misschien woont, ga absoluut langs bij deze kleurrijke Fabienne Chapot pop-up store.