Fashion, Latest

Dit wil je kijken! The Greek Bar Jacket van Dior

Beleef hier de nieuwe documentaire van Dior: The Greek Bar Jacket. Voor de speciale Dior Cruise collectie liet Maria Grazia Chiuri zich inspireren door Griekenland en voor deze documentaire neemt zij je mee in haar belevingswereld. 

The Greek Bar Jacket

Deze speciale documentaire is een must see voor modeliefhebbers. Creative Director, Maria Grazia Chiuri, gat cart blanche aan de Griekse filmmaker Marianne Economou om de geheimen te vertellen van de Dior Cruise Collectie. 

De onvergetelijke show van het Franse modehuis vond plaats in het Panathenaic-stadion in de Griekse stad Athene. Voor de speciale modeshow werd dan ook alles uit de kast gehaald. Daarnaast was de collectie een perfecte combinatie tussen Dior’s heritage en Griekse invloeden met een knipoog naar de Olympische Spelen. 

Maar wat kun je nou precies verwachten van de ruim één uur durende documentaire: in ieder geval alle ins-and-outs van de waanzinnige show, de mode van Dior en er wordt veel aandacht besteed aan het vakmanschap. Een absolute must see voor mode fans!