Fashion, Latest

Dit is de nieuwste tas van modehuis Dior: de Caro

Het Franse modehuis introduceert het nieuwste lid van de familie: de Caro tas. Een elegante crossbody bag, uitgevoerd in verschillende kleuren en het kenmerkende Christian Dior logo voorop als sluiting.

Dior Caro

Het nieuwe accessoire, dat we binnenkort waarschijnlijk veel gaan spotten bij de beroemde influencers, is gemaakt in het Italiaanse atelier. Schoonheid en uitzonderlijke materialen komen samen in dit unieke design. De verschillende onderdelen worden allereerst zorgvuldig uit het kalfsleer gesneden, waarna het leer wordt gestikt. Om het subtiele geometrische patroon te realiseren, zijn alleen al 18.000 steken nodig.

Vervolgens wordt een delicate gouden ‘Christian Dior’-zegel aangebracht op het vak aan de binnenkant. Daarna worden de metalen accessoires toegevoegd, waaronder de kettingschakels en de kostbare CD-sluiting.

De kleuren

De nieuwe Dior Caro is verkrijgbaar in twee verschillende maten en kleuren. Denk aan tijdloze kleursamenstellingen zoals zwart, grijs, beige en ivoor met gouden hardware. Maar voor de liefhebber is onze nieuwe favoriete handlanger ook verkrijgbaar in een intense kleur rood, hemelsblauw, mintgroen en windroos.

De kleine variant is verkrijgbaar in drie exclusieve varianten, met onder andere shearling, stoer denim en zelfs het hypnotiserende tie-dye patroon van Dior. Deze print zagen we eerder al voorbijkomen tijdens de 2021 cruiseshow. Tot slot zijn de schouderbanden te verwisselen.