Fashion, Latest

Dit is de nieuwe UNIQLO U collectie vol essentials

Een van onze favoriete merken UNIQLO kondigt aan voor aankomend seizoen een waanzinnige collectie te lanceren, namelijk: UNIQLO U. De collectie is ontworpen door creative director Christophe Lemaire en zijn UNIQLO-team in Parijs. Het thema van de collectie? Het ritme van de lente. 

UNIQLO U

Het ritme en zachtheid van de lente zijn vertaald naar een prachtige collectie die gemak, beweging en flexibiliteit toevoegen aan je dagelijks leven. De pure en ingetogen silhouetten bieden eenvoud. En voor iedereen die houdt van vrijheid en flexibiliteit, kan zijn hart ophalen aan de elegante jassen en andere kledingstukken met royale silhouetten in frisse kleuren. Het kleurenpalet bestaat uit warme tinten zoals olijf en zandkleuren met een vleugje taro paars. 

Het hele gezin

De UNIQLO U collectie bevat items voor het hele gezin. Vrouwen kunnen kiezen uit waanzinnige essentials met een nieuwe twist. Van basic T-shirts tot zwierige jurken en diverse soorten denim. Daarnaast kunnen ook mannen en kinderen terecht voor prachtige basics met een moderne twist. In totaal zijn er 31 items voor dames, 25 voor heren en 11 voor kids toegevoegd aan het UNIQLO-assortiment. 

Benieuwd naar de collectie? Ontdek het volledige assortiment in de UNIQLO-winkels of online