Accessoires, Fashion

Dit is de nieuwe tassen collectie van Unisa

Naast een prachtige schoenenlijn, lanceert het Spaanse merk Unisa voor deze zomer een waanzinnige tassen collectie. De tassen hebben een vleugje Mediterrane en zijn een vrolijke toevoeging aan je garderobe. 

Unisa tassen voor de zomer

Vakmanschap, dat waar Unisa om bekend staat, is het waard om te investeren in één van de prachtige tassen uit de nieuwe collectie. De middelgrote silhouetten, comfortabele en zeer praktische tassen met minimalistisch design zijn verkrijgbaar in verschillende leersoorten en felle kleuren. Ga je liever voor een opvallender model? In de Unisa tassen collectie vind je ook verschillende exemplaren met ruches en gemaakt van extreem zacht leer. 

Ben je meer fan van een mini tas? Die kun je ook vinden in de collectie tassen van Unisa. De handlangers hebben franje details, metalen ringen en meer uitbundige toepassingen zoals maxi kettingen en vernieuwende silhouetten. De tassen zijn ideaal voor een feestje of urban look. 

Unisa is druk bezig met het verduurzamen van het merk en dat is dan ook één van de belangrijkste doelstellingen. Ieder seizoen zoekt en introduceert Unisa nieuwe ontwikkelingen in milieuvriendelijke materialen. Denk hierbij aan het exclusieve materiaal ECOLINO en met de WASH ME lijn. 

Klik hier om de collectie nieuwe tassen te shoppen.